Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
07 Şubat 2012, 22:36:20 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Düşünmesi Bile Korkünç !  (Okunma Sayısı 667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
temha__04

Ziyaretçi

Durumum:

« : 23 Temmuz 2007, 12:30:02 »

NTV'Yİ KINIYORUZ!!!!!!!!!

NTV'de Türkiye'nin Yönetmenleri adlı programında bir sahne geçiyor...

İki genç, kapalı bir çarşıda kız arıyor...

Birisi "şu türbanlılara bak" diyor.

Diğeri "onlardan iş çıkmaz" diyor.

"Asıl onlarda iş var" diyor beriki...

Alışveriş yapan kızın yanına gidiyor, "Benimle çıkar mısınız?" deyip kızın kalçalarına elliyor.

Kamera, tesettürlü kızın kalçasına ellenmesini zumluyor.

Kız arkasını dönüyor ki elleyen kardeşi...

Kız ilk defa o gün başörtüsü takmış...

* * *

NTV'yi kınıyoruz. Başörtülü bayanlara bu şekilde tacizi televizyon ekranlarına taşıyıp fantazi yapmalarını nefretle kınıyorum...

canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2007, 12:38:58 »

sana katılıyorum .ben kapalı diilim ama kapalı olan arkadasım var onlarda bizim gibi özgür herkes kendi seçimini yapar..
temha__04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2007, 12:48:04 »

Sevgili Kardeşim ;Asıl burdan çıkarılmsı gerekenin;Özgürlük veya serbest dolaşım değil diye anladım.
Ancak aile terbiyemizin bu kadar basitleştiği veya ahlakımızın  yok olduğu bir şey olsa gerek  İNSAN NE OLURSA OLSUN,KAPALI , AÇIK HİÇ FARKETMEZ, BİR DEĞERİMİZ VAR...İNSANLIK DEĞERİ yeryüzünün en değerli varlığı,Olamaz ya bu kadar basit olamayız ne demek;Kız kapalı veya açık sokak ortasında,our olmaz yerlerde yapılacak hareket değil asla...
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 08 Mart 2008, 23:51:09 »

aynen sana katılıyorum abiii iğrenç bir  olay:((((
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.19 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu