Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
07 Şubat 2012, 21:48:22 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayat Bana........Öğretti  (Okunma Sayısı 2501 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 21 Temmuz 2007, 17:37:35 »

Arkadaşlar hepimiz hayattan iyi yada kötü bişeyler öğrendi.Şimdi bunları yazmanızı isteyeceğim;pişmanlıklarınız,yaşadıklarınız,keşkeleriniz..

Başlıyorum:

hayat bana zorluklar karşısında sabırlı olmayı öğretti.....
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2007, 17:42:48 »

melekyarim... hayat bana çok şey öğretti...  sabırlı olmayı elbette öğretti.. ama ilk önce sevmeyi öğretti.. sevmenin sadece  mutluluk diil, acı olduğunu da öğretti. riyakarlığı öğretti, yalancı insanların da var olduğunu öğretti. duygularından emin olmadan konuşan insanların pişmanlığını öğretti. veee tabiki bana da pişman olmayı öğretti...keşke lere gelince........ o kadar çok var ki keşkelerimmmmm....
 ama şunu da öğrendim...ihayat tüm bu pişmanlıklar keşkeler, sabretmeler, sevmeler ve acılarla da olsa çok güzel.... yaşamaya değer herşeye rağmen. yeter ki kendimize sahip çıkalım...
canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2007, 20:13:14 »

hayat bana kimseye güvenmemeyi ve bencil olman gerektiğini öğretti
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2007, 17:31:55 »

hayat bana inançlı, sabırlı ve güçlüklere karşı savaşmayı öğretti...........
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2007, 18:47:24 »

Hayat bana duygusal olmayı öğretti
temha_04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2007, 18:51:15 »

Hayat bana Hayata kalıp savaşmayı kolaylıkların bahşedildiği bu utanç verici dünyada durust olmayı öğretti...Sevip sevilmeyi,değer verip değer bulmayı,istemeyi değil, hak etmeyi hak ederek mutlu olamyı

Herşeyden önce;Yemek için yaşamayı değil;Yaşamak için yemek yemeyi öğretti..
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2007, 12:13:35 »

Buna artık eminim ki kimseye güvenmemeyi de öğretti................
Hayal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 09 Ekim 2007, 13:24:50 »

hayat bana hayatın sadece zevk-i alemden ibaret olmadığını,bir günlük deil ömürlük yaşanılması gerektiğini öğretti...
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 09 Ekim 2007, 14:07:51 »

hayat bana neler mi öğretti ?  ooooo şimdi anlatsam bir kitap olur valla . öyle kısa bir iki başlık altında sıralanacak şeyler değil ki öğrettiği . ki hala da öğretiyor. hani baz<en sorarlar ne mezunusun yada hangi okulu yada üniyi bitirdin diye : belki klasik bir cümle olacak ya hayat mektebini bitirdim diye . bunu diyende pek bişi öğrenmemiştir neden mi ? hayat hiç zaman bitmeyecek bir okul gibidir her an insanlara bişiler öğretiyor . ben şunu diyorum bu okuldan  hiç bir zaman mezun olmayan bir öğrenciyim . ve halada öğreniyorum bu belki ben başımı musallat taşına koyacağım zamanda devam edecek. ölümden sonraki hayat( kabir hayatı ) ve ebedi hayat. görülüyor hayatla bizim birbirimize öğteceğimiz ve öğreneceğimiz çok şeyler var.
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 09 Ekim 2007, 14:14:07 »

yauw hayatın bana öğrettikleri çok ama ilk önce kişiye kendisinden fazla değer vermemeyi öğretti ama ben yine doğru durmuyorum bile bile aynı hatayı yapıyorum neysee
 ama bu hayat daha bizlere birçok şey öğreticek 
bayalpi

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 425

Kayıt tarihi 04 Ekim 2007, 14:44:06

Durumum:

« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2007, 20:43:21 »

HAYAT beni öldurmeyen derdin beni guçlendirdigini.Hiç bir zaman dostların terk edilnmeyecegini.Vatana bayraga aileye dine sahip çıkmam gerektigini.Gerçek aşkı bulduktan sonra ugruna ölmem gerektigini.Her zaman gerçeklere sahip çıkmam gerektigini.Ve hep dogrudan yana olmam gerektigini ögretti.Bahada çok seş ögretecegini ögretti...
xangelx

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 457

Kayıt tarihi 12 Ekim 2007, 10:46:15

αή£αмιoήмu GöκЎüzü Güήèگ bί£ε o£گα گεήگίz καяαή£ıκ

Durumum:

« Yanıtla #11 : 14 Ekim 2007, 11:31:14 »

acele ve düşünmeden verilen kararların pişmanlık getireceğini öğretti...

SAKIN ÜZMESİN SENİ KARŞILIKSIZ SEVGİLER GİDEN GİTSİN ALDIRMA,NE YANGINLAR SÖNER SAKIN DÖNÜP BAKMA ARKANA KRALLAR ÖNDE GİDERR.
Hayal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #12 : 06 Kasım 2007, 10:44:43 »

Herkesle muhattap olmamayı,söylenen her lafı ciddiye almamayı öğretti.
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #13 : 06 Kasım 2007, 10:54:00 »

hayat bana bildiklerinden asla şaşmamayı ve bişiyin peşinden gidiyorsan da sonuna kadar gitmeyi ve bırakmamayı öğretti .
Hayal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #14 : 25 Kasım 2007, 12:26:10 »

Hayat bana yanlışı doğru edinmiş bi insanı kazanmak için uğraşmayı öğretti...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.309 Saniyede 45 Sorgu ile Oluşturuldu