MeLeKYaRiM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« : 21 Temmuz 2007, 17:37:35 » |
|
Arkadaşlar hepimiz hayattan iyi yada kötü bişeyler öğrendi.Şimdi bunları yazmanızı isteyeceğim;pişmanlıklarınız,yaşadıklarınız,keşkeleriniz..
Başlıyorum:
hayat bana zorluklar karşısında sabırlı olmayı öğretti.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elektra
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2007, 17:42:48 » |
|
melekyarim... hayat bana çok şey öğretti... sabırlı olmayı elbette öğretti.. ama ilk önce sevmeyi öğretti.. sevmenin sadece mutluluk diil, acı olduğunu da öğretti. riyakarlığı öğretti, yalancı insanların da var olduğunu öğretti. duygularından emin olmadan konuşan insanların pişmanlığını öğretti. veee tabiki bana da pişman olmayı öğretti...keşke lere gelince........ o kadar çok var ki keşkelerimmmmm.... ama şunu da öğrendim...ihayat tüm bu pişmanlıklar keşkeler, sabretmeler, sevmeler ve acılarla da olsa çok güzel.... yaşamaya değer herşeye rağmen. yeter ki kendimize sahip çıkalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canimsin07
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2007, 20:13:14 » |
|
hayat bana kimseye güvenmemeyi ve bencil olman gerektiğini öğretti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2007, 17:31:55 » |
|
hayat bana inançlı, sabırlı ve güçlüklere karşı savaşmayı öğretti...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2007, 18:47:24 » |
|
Hayat bana duygusal olmayı öğretti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
temha_04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2007, 18:51:15 » |
|
Hayat bana Hayata kalıp savaşmayı kolaylıkların bahşedildiği bu utanç verici dünyada durust olmayı öğretti...Sevip sevilmeyi,değer verip değer bulmayı,istemeyi değil, hak etmeyi hak ederek mutlu olamyı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2007, 12:13:35 » |
|
Buna artık eminim ki kimseye güvenmemeyi de öğretti................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayal
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Ekim 2007, 13:24:50 » |
|
hayat bana hayatın sadece zevk-i alemden ibaret olmadığını,bir günlük deil ömürlük yaşanılması gerektiğini öğretti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaRaLiYuReK
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Ekim 2007, 14:07:51 » |
|
hayat bana neler mi öğretti ? ooooo şimdi anlatsam bir kitap olur valla . öyle kısa bir iki başlık altında sıralanacak şeyler değil ki öğrettiği . ki hala da öğretiyor. hani baz<en sorarlar ne mezunusun yada hangi okulu yada üniyi bitirdin diye : belki klasik bir cümle olacak ya hayat mektebini bitirdim diye . bunu diyende pek bişi öğrenmemiştir neden mi ? hayat hiç zaman bitmeyecek bir okul gibidir her an insanlara bişiler öğretiyor . ben şunu diyorum bu okuldan hiç bir zaman mezun olmayan bir öğrenciyim . ve halada öğreniyorum bu belki ben başımı musallat taşına koyacağım zamanda devam edecek. ölümden sonraki hayat( kabir hayatı ) ve ebedi hayat. görülüyor hayatla bizim birbirimize öğteceğimiz ve öğreneceğimiz çok şeyler var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaRaLIm
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Ekim 2007, 14:14:07 » |
|
yauw hayatın bana öğrettikleri çok ama ilk önce kişiye kendisinden fazla değer vermemeyi öğretti ama ben yine doğru durmuyorum bile bile aynı hatayı yapıyorum neysee ama bu hayat daha bizlere birçok şey öğreticek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayal
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Kasım 2007, 10:44:43 » |
|
Herkesle muhattap olmamayı,söylenen her lafı ciddiye almamayı öğretti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaRaLiYuReK
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Kasım 2007, 10:54:00 » |
|
hayat bana bildiklerinden asla şaşmamayı ve bişiyin peşinden gidiyorsan da sonuna kadar gitmeyi ve bırakmamayı öğretti .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayal
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #14 : 25 Kasım 2007, 12:26:10 » |
|
Hayat bana yanlışı doğru edinmiş bi insanı kazanmak için uğraşmayı öğretti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|