elektra
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« : 28 Haziran 2007, 16:17:30 » |
|
Bir kelime söylücem ;sizde o kelimenin içinde geçtiği şarkıyı söyliceksiniz.Söylediğiniz şarkı içinde istediğiniz bir kelimeyi siz seçiceksiniz ,oyun böyle devam edicek. örneğin kelimemiz ''sen'' içinde sen kelimesi olan bi şarkı bulalaım ... buldum
sen benimsin bahar gözlüm.. yarınlarda ikimizin...
şimdi soruyorum...
içinde ''bahar'' olan bi şarkı bulun arkadaşlar ve sonra da siz sözcüğünüzü sorun ok mii.... iyi eğlencelerrr.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLeKYaRiM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007, 16:25:29 » |
|
yine bahar geldi bizim dağlara kuşlar yuva kurmuş yuce dağlaraaa büyüdü yavrular uçma zamanı
nasıl şarkı amaa
şimdi ben soruyorum
(dağlar)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elektra
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2007, 16:33:50 » |
|
çok güzelş şarkııııııııı....
dağlar dağlarrrrrrr kurban olam yol ver geçem sewdiğimi son bir olsun yakından göremmmmmmmmmm.... ya bu nasıl şarkı:)
soruyorum ''yol''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2007, 17:39:01 » |
|
Yollar giderim sevdaya Bilmem birgün varılır mı? Şu koca yalan dünyaya Sitem etsem darılırmı?
Dur durak bilmez aklım hep sende Gözlerim görmez çekmişim perde Bir haber gelmez nerdesin nerde Yine sensizim bu baharda
Vurgun yemişim gönlüme Aldım sevdamı önüme Bekle gelirim yanına Yar usanıp yorulurmu?
Dur durak bilmez aklım hep sende Gözlerim görmez çekmişim perde Bir haber gelmez nerdesin nerde Yine sensizim bu baharda
Söz Müzik: uğur Varol
bunuda siz bilin bakalım 'Küskün'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elektra
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2007, 17:37:17 » |
|
daha seninle konuşmammm küstümm küstümmmmmmmm... padişahın kızı olsan küstümmmm küstümmmmm küstümm oyyyy oyyyyyyy:P:P:P şimdi bunu bulun bakam (kız) içinde bu sözcük olan bi şarkı türkü ne olursa işte yav.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2007, 18:48:41 » |
|
Kızlar kızlar gelemmi:)
bunuda siz bulun (gidiyorum)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLeKYaRiM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2007, 18:58:07 » |
|
ne yaslara bürün nede kederle mutlulukla dolsun günün ve gecen ister yarın nikahlan istersen evlen elvedaaaaaaaaaaaaaaaa gidiyorummmmmmmmmmmmm
elveda hadi bulun bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elektra
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Temmuz 2007, 22:13:13 » |
|
ayrılık saati yaklaştı artık ELVEDA sevgilim ben gidiyorum kimimz var bizim tanrıdan başka kendine iyi bak yalvarıyorummm seni sana emanet ediyorumm....
şimdi soru şu (emanet)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tubuli
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2007, 09:33:37 » |
|
bulamadım emanet le ilgili kusura bakmayın zor aklıma gelmedi.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2007, 17:53:29 » |
|
Yalnızlığım Sana Emanet Ben aslında öyle bir şarkı yazmak isterdim ki İçinde sen, ben ve sevmek yalnızca
Bu şarkıyı herkes söylemek isterdi Ama kimse ayrılığa, ölüme, yağmura dur diyemedi Bir gün kabalık edersem Habersiz çekip gidersem Yalnızlığım sana emanet Çiçeklerimiz solmasın Artık kaybetmek olmasın Anılardan, baharlardan tüket
Ninniler söyleyebilseydim Uyusaydın kollarımda Öyle bir aşk ki dokunsaydı sonsuza
Bu şarkıyı herkes söylemek isterdi Ama kimse ayrılığa, ölüme, yağmura dur diyemedi Bir gün kabalık edersem Habersiz çekip gidersem Yalnızlığım sana emanet Çiçeklerimiz solmasın Artık kaybetmek olmasın Anılardan, baharlardan tüket
o zaman bunu bilin
(gitme)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sessiz_peri
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2007, 18:00:35 » |
|
Gitme aklım sende kalır uyuyamam geceleri Gitme aklım sende kalır uyuyamam geceleri Hiç ayrılmadık seninle,hiç ayrılmadık seninle Degil bir sene bir gün bile gitme. Belki birşey olmaz ama korkuyorum elde değil, Belki birşey olmaz ama korkuyorum elde değil, Hiç ayrılmadık seninle,hiç ayrılmadık seninle Değil bir sene birgün bile gitme. (GECELER)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2007, 18:08:04 » |
|
Dertlimiyim, dertsizmiyim, Garipmiyim, öksüzmüyüm, Bir ölüden farksızmıyım, Gecelerden sor beni.
(Gidersen)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sessiz_peri
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2007, 15:50:52 » |
|
söylemek istediğim ne varsa düğümlenir boğazıma sözler bile boyun büker sen giderken..
resimsiz çerçeve gibi bir gece birakip bana, alevini bir de avuçlarima yüreğimdeki yangının
git..
"gitme" demeden git çünkü, ne zaman gidersen git nasılsa erken olacak gidişin hep erken...
(cerceve)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elektra
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2007, 16:39:06 » |
|
artık bülbül ötmüyor gül dolu pencerede yalnız hatıran kaldı boşkalan çerçevedee (bülbül) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #14 : 03 Temmuz 2007, 16:50:29 » |
|
ötme bülbül Derdi derde katma bülbül Benim derdim bana yeter Bir dert de sen etme bülbül
Melekyarim:)) bilin bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|