MeLeKYaRiM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #90 : 20 Eylül 2007, 11:39:33 » |
|
yastığı yorganı serdik düştük yollara
böle bişiydi sanırım:)))
masa:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #91 : 20 Eylül 2007, 13:37:50 » |
|
gidince anladım aşkın yalanmış bu yalan kalbimi yaktı sevgilim bir tahta masada adımız kalmış görünce gözyaşım aktı sevgilim
katlanırdım bilki enderin yasa kolunda yabancı biri olmasa ayağı kırılmış o tahta masa senden çok vefalı çıktı sevgilim
o masa özlemle hep bizi arar üstünde binlerce anılar saklar sensiz gidemedim geçti haftalar masamız şimdi boş kaldı sevgilim
Gözyaşı............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sessiz_peri
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #92 : 20 Eylül 2007, 14:23:15 » |
|
artık gunlerım gunlerden uzun gecelerım gecelerden yalnız senı sevdıgımden bu yana her acıyı tattım herseyı gordum hayatın her cılvesıne alıstım yalnız yalnız senın yokluguna alısamadım sımdı anlıyorum kı acıdan hasretten gozyasından baska hıc bısey vermemıs senın bu amansız gıdısın yıkılan hayallerıme sensız gecen gunlerıme yok olan gecmısıme agladım agladım agladım...
Amansiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #93 : 21 Eylül 2007, 08:33:23 » |
|
Amansız bir sevda geldi başıma Yürek yandı gönül yandı ben yandım Ziyan oldu aktı gitti boşuna Ömrüm yandı dünyam yandı ben yandım
bilemezsin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2007, 08:36:17 Gönderen: DOST04 »
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #94 : 21 Eylül 2007, 09:24:16 » |
|
Sen aşki ömrünce tanimadinsa Sevmek ne demekdir bilemezsin sen Bir resme bakip da aglamadinsa Özlemek ne demek bilemezsin sen
Özlemek............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elektra
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #95 : 21 Eylül 2007, 09:44:21 » |
|
özledim teninin kokusunu özledim özledim sımsocak nefesini özledim özledim sohbetini o sesini özledim gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedinnnn can yoldaşım..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #96 : 24 Eylül 2007, 11:13:23 » |
|
Yalansız tek seni, tek seni sevdim Ben yanmayım söyle, kimler yansın Şu yalan dünyada gerçeğim sendin Bu vedaya kalbim nasıl dayansın
Çoktan kaybettiğim yarınlarımsın
Yazık yazık Hem sana hen bana sevdamıza yazık
Can yoldaşım can yoldaşım Nerdesin nerdesin nerde Şimdi sensizim şimdi bomboş Senden kalanlarla başım dertte............
Yalan............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elektra
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #97 : 04 Ekim 2007, 10:29:11 » |
|
yalan yalan seni sevmediğim yalan kızgın bir anımda söyledim yalan seni unuttuğum YALANNNNNNNNN
UNUTMAK...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #98 : 04 Ekim 2007, 10:45:47 » |
|
Bir gün sende beni ararsın Deli bir hasret sarar Birden gözlerin dolar Ağlarsın.
Geri dönmek istersin Eski bir şarkı yakar Birden gözlerin dolar Ağlarsın.
Elimde değil unutmak seni Kaçsamda kovalar anılar beni Boş hayallere sarılır gibi Kolaymı unutmak bir anda seni.
Kimbilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #99 : 04 Ekim 2007, 10:49:58 » |
|
Kimbilir bu gidişin dönüşü olacak mı? Ahh nasıl yollarına bakacağım kimbilir? Ufkumda bakan güneş bu sabah doğacak mı? Kalben ne kadar dertli olacağım kim bilir? Kim bilir, kim bilir, kim bilir, kim bilir
Beklemeye tahammül gösterecek bu gönlüm Beklemeye tahammül gösteriyor bu gönlüm Ne malum uzun mudur sensiz gececek ömrüm Belki de baş ucumda arzu ettigim ölüm Hangi yakın zamanda öleceğim kim bilir Kim bilir, kim bilir, kim bilir, kim bilir
Ölüm.............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaRaLIm
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #100 : 07 Ekim 2007, 20:09:35 » |
|
Günler sensiz geçer oldu Yüreğim benden gider oldu Baharı beklerken güzelim Hep güneşi arar oldum
Herşeyin bir sonu var ama Sonu yok ki düştüğüm yerin Sana değil artık güzelim Ah, ölüme koşar içim
Gel artık, içimi al ve öldür Dön artık, sesimi al ve öldür
Seni ben kendime güzelim Canımdan geçip seçtim Sana ben kendimi güzelim Ödünç vermedim
güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost04
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #101 : 07 Ekim 2007, 20:25:27 » |
|
Düşün düşün aşamıyorum engelleri Varamıyorum yanına çarelerin Yıkıl duvar göremiyorum enginleri Gidemiyorum bırakıp uzaklara
Bir ağlarım bir gülerim Sanma senden vazgeçerim Alışamam inan yokluğuna
Eğlen güzelim gününü gün et Ben vazgeçmişken eğlen Karaları ben bağlarım Sende vakit çok erken
sakla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #102 : 07 Ekim 2007, 20:48:49 » |
|
Anladım artık bu aşkımda bitti zamansız oldu hiç hazır değildim herşey senle güzeldi, senle buldum kendimi nedir kalbimin hali yine de........
Aşkı bana sakla senin esirinim başkasına bakma yoksa delireceğim bu gidişin yedi bitirdi kalbimin sokakları boşaldı gitti sanki yaşamayı ben hak etmedim mi hayat senle başladı, günler birden kısaldı kalbim sende rehin kaldı Yine de
Aşkı bana sakla senin esirinim başkasına bakma yoksa delireceğim...........bu sana
hayat.............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaRaLIm
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #103 : 07 Ekim 2007, 21:38:44 » |
|
hayat sevince güzel sevince tatlı günler bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter sevince kalbimizde umutlar çiçeklenir kötülükler kaybolur karanlığa gizlenir çok sevmeli herkesi çünkü ömrün neşesi dünyada en güzel şey kalpte insan sevgisi
kalp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
capkin_mavis
Ziyaretçi