Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
08 Şubat 2012, 14:55:07 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Seni unutmak mı Asla ...Senle Olmak mı? Imkansız...  (Okunma Sayısı 270 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gizem

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 1319

Kayıt tarihi 08 Nisan 2008, 15:56:53

Durumum:

« : 09 Mayıs 2008, 11:00:59 »

Artık benim bile anlayamadığım duygular var içimde...Seni unutmak mı?? Asla...Senle Olmak mı?? Imkansız...

Peki hala niye butun sarkılarda sen varsınkı...Ya da her yalnız gecemde niye sen olmak zorundasın..Biz beraber olamayazk..Böyle bir şeye kader izin vermez biliyorsun...Her gece telefonumuda kontrol etmekten,,her mesaj sesinde umutlanmaktan,,her özel numara da seni dusunmekten bıktım artık...Ama değişen bişey yok maalesef...Gün geçtikçe sen ve sensizlik daha da bir imkansız oluyor kalbimde...Ikımızde biliyoruz yollarımız ayrıldı artık...Böyle olmasını belkı ıkımızde istemedık ama dogru olan buydu...Ama yanlış olan birşeyler var ve ben bulamıyorum..Bulamadıkça daha da çırpınıyorum ve batıyorum...Bazen ne yaptığımı bilmiyorum sen karşıma dikilince bi turlu bıtmeyen gecelerde..Kalbim telefona goturuyor ellerimi gururum ise savaşıyor..Ta ki aşk sarhoşu olana kadar...Gururumda pes ediyor duramıyor bu gücün karşısında ve yazıyorum telefona o aklımdan bir an çıkmayan numaraları...Hep aynı cevabı alıyorum,,alıştım artık..."Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor..."Ben ona ulaşmak istemiyorumki sadece bir sesini duymak yeticek bana,,ama kader bunu da fazla görüyor bana...Bazen düşünüyorum bu şehri terketsem kurtulurmuyum bu dertten...Bu sokaklarda ne zaman gezsem sanki her anında sen karşımdan,yanımdan,arkamdan geçiyorsun...Rahat değilim,,hep sana bahsettiğim o heyecan var...Herhalde hiç bitmeyeceksin bende...Belki ben sende biticem ama sen bitmiceksin..
Her güle dokunan elde kalan koku gibi kaldın yüreğimin bir köşesinde...Dedim ya sen bir tanemdin diye,,Artık benim bile anlayamadığım duygular var içimde...Seni unutmak mı? Asla...Senle Olmak mı?  Imkansız...

SEN BENI SEVSEN DE SEVMESEN DE GÖNLÜME GIRSENDE GIRMESEN DE BEN SENI SEVIYORUM
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.381 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu