Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
06 Şubat 2012, 03:31:13 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizce Doğru Mu?  (Okunma Sayısı 1484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« : 16 Aralık 2007, 10:09:05 »

Arkadaşlar Geçenlerda arkadaşım Bana Garip Bazı Olaylar Anlattı. Siznle Paylaşayım Dedim
Bi Kız Tek Başına Yaşıyor. Arkadaşları İle Cin'ciye Gidiyorlar. Neyse Tabi Kız Cin'e Mine İnamıyor. Cin'ci Cin geldi Ve Bana Dediki Burda Bana İnanmayan Bir Var. Ben Onun Evine Gidip Bir Çayını İçeceğim Der.
Kız Tabi Ciddiye Almayarak Ordan Arkadaşları İle Ayrılır. Evine Gider Ve Teyzesini Arar. Teyzesi O Na En Yakın Zaman Da Ziyaret Edeceğini Söyler. Kız'da Buna Çok Sevinir. Neyse Ertesi Gün Kapı Çalınır. Bi Bakar Karşısında Teyzesi. Çok Sevinir Kız Sarılır Teyzesine. Neyse İçeri Geçerler Teysesi İle Kız. Kız teyzesine Bişey İçermisin diye Sorar. Teyzesi Bi Çay Yap kızım Der. Neyse Koşa Koşa Mutfağa Gider Çay Hazırlamaya. Birden Telefon Çalar. Arayan Annesi. Kızım Çabuk Bize Gel Teyzen Trafik Kazasından Öldü. Kız Annesine Der Nasıl Olur Anne Teyzem Benim Yanımda. Ona Kendi Ellerimle Çay Hazırladım Der. Kızım Benimle Dalga Geçme Çabuk Gel Buraya Der. Kız Telefonu Kapatır Ve İki Gün Önce Gittiği Cinci Aklına Gelir. Birden Şok Olur. Çaya Bakar Ve Cinin Gelip Çay İçeceğini Sölediğini Hatırlar. Çayı Alır Ve Korku İle Teyzesine Verir. Hiç Bişiden Haberi Yok Gibi Davranır. Teyzesine Ne Olup Bittiğini Sorar Neden Gelmediğini. Cin Hep Aynı Olduğunu Söler. Cin Çayını İçer Ve Gider. Cin Dışarı Çıktıktan Sonra Kız Arabasına Atlar Ve Annesini Yanına Gider. Teyzesi Gerçekten Trafik Kazasında Ölmüştür.
Yazarken Bile Tüylerim Diken Diken Oldu Arkadaşlar. Sizce Bu olay Gerçek Mi? Gerçekse Siz O Anda Ne Yapardınz.Kızın Yaptığını Mı? Yoksa Voltaları Açıp Tabanları Yağlarmıydınız???
   paylaşırsanız sevinirim ...!
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2008, 10:40:49 »

doğru olabilir ben bile okudum tüylerim diken diken oldu  zavalı kız acıdım yafff
gizem

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 1319

Kayıt tarihi 08 Nisan 2008, 15:56:53

Durumum:

« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2008, 15:59:16 »

bence böyle konularla cokta ilgilenmemek lazim. Yoksa insan kafayi yer yaw:) Cinlerin varliklarindan hep söz edilir. Hep konusulur. Arkadaslar arasinda konusuldugu zaman bu konular ben dinlememeyi tercih ederim. Ben Almanyadayim. Burda bir arkadasimin esi bu islerle ugrasiyor. Hatta bir gün kizim cok hastaydi. Hastaligin adi bogmacaydi. Adam dediki getir bana ben onu iyilstireyim. Bense ona götürmek yerine doktora gitmeyi tercih ettim. Hastalik bu cinle ne isi olur. Gitmem gereken yer doktordu. Ha tabi bu cin isiyle ugrasanlar cok para kazaniyorlar. O da ayri bisey. Bence para tuzagindan baska bisey degil arkadaslar. Tabi bu benim düsüncem... Tesekkürler böyle bi konuyu paylastigin icin admin...

SEN BENI SEVSEN DE SEVMESEN DE GÖNLÜME GIRSENDE GIRMESEN DE BEN SENI SEVIYORUM
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2008, 16:28:57 »

aman efendim ne demek rica ederim Smiley) Smiley)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.157 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu